Marcom Systems bied kassa automatisering aan. Met onze oplossingen trachten wij winkeliers, horeca uitbaters en dergelijke een zo toegankelijk mogelijk kassa systeem te leveren. Ons motto is dan ook:

Ontwikkelen en leveren van kassa software die iedereen binnen een paar uur begrijpt

Toepassing

Onze software is geschikt voor uiteenlopende branches zoals mode-, schoenen-, sport- en lingeriewinkels. Maar ook voor winkels als supermarkten, dierenspeciaal zaken, telecomwinkels, computerwinkels, drankenhandel en horeca zijn onze software, systemen en oplossingen uitermate geschikt met de volgende eigenschappen;

  • kassasoftware
  • Geschikt voor Windows en Apple
  • Te gebruiken door winkels en ketens
  • Maken en koppelen van webshops

Cloud

Shop IT kan op een Cloud server worden geïnstalleerd. Het voordeel is nu dat u vanuit welke PC dan ook, eventueel via een browser, Shop IT kunt bedienen. Het backoffice en de POS kunnen beiden op één computer worden geïnstalleerd. Dit is handig voor de kleinere winkels die geen apart kantoor in de winkel hebben. In de winkel kunt u één of meerdere kassa’s plaatsen. Shop IT wordt standaard met een backoffice en een kassa geleverd..

Shop IT bestaat uit twee onderdelen: een Backoffice en een POS (Point of Sale: de kassa). De backoffice wordt meestal achter in de winkel (kantoor) geïnstalleerd voor het toevoegen en beheren van producten, hoofdgroepen, klanten, acties en voor het raadplegen van de omzetten. Het backoffice systeem is bedoeld voor de winkelmanager. Het POS systeem draait in de winkel waar alle verkopen plaatsvinden. Alle verkoopstatistieken worden vanuit de kassa direct naar het backoffice systeem gestuurd.