Zorg

Zorg en ICT, het is hierbij erg belangrijk dat dit werkt!

Wij leveren ICT-diensten aan organisaties in de eerstelijnszorg.

Aan ICT in de zorg moet u onder andere denken aan stabiele, veilige werkplekken, beveiligde zorglijn, internet en telefonie.

Bij ons kunt u terecht wanneer u ondersteund wilt worden op het gebied van ICT. We ondersteunen bij het plannen, uitvoeren en toepassen van hard- en software in de zorg.

Zorg verlenen: dat is waar het in uw organisatie om draait. ICT komt als logisch gevolg niet op de eerste plaats. Maar ICT is wél een belangrijk hulpmiddel om uw zorgmedewerkers te ondersteunen bij hun dagelijkse werkzaamheden. Wij kunnen de praktijk ontzorgen op gebied van ICT en taken zoals apparaat beheer en logistieke processen.

We zijn zowel het  aanspreekpunt voor vragen en of problemen.

 

Wij bieden de volgende mogelijkheden aan:

Beveiligde Cloud werkplek

De Cloud  is een goed beveiligde omgeving waarin  zorgprofessionals & patiënten eenvoudig met elkaar kunnen werken en communiceren. Waarin u altijd verbonden bent en kunt vertrouwt op veilige uitwisseling van gegevens. Of u nu e-mailt, chat of belt, via een vaste lijn, of via  mobiel op smartphone of tablet alles gebeurd in de veilige omgeving.

Veiligmailen

U wilt dat u e-mail door alleen de mensen wordt gelezen voor wie het bestemd is, helemaal wanneer er privacygevoelige informatie in de mail staat. Om u e-mail veilig naar de ontvanger te verzenden kan het bericht op een eenvoudige manier versleuteld worden. Hierdoor kan het bericht alleen worden gelezen door diegene voor wie het bericht bestemd is.

4G back-up Altijd een werkende internetverbinding dankzij 4G Back-up.

Beveiligde Lokale werkplek

Zorgmedewerker zijn tegenwoordig niet alleen op de praktijk aanwezig maar ook ambulant. Hiervoor is een passende digitale werkplek een uitkomst. Elke medewerker krijgt via een eigenaccount toegang tot de persoonlijke werkomgeving en biedt toegang tot precies die informatie die een zorgmedewerker nodig heeft. Dit allemaal via een beveiligde internet verbinding.